Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidék képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Vidék - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Vidék
Keresés
Találatok száma - 16 db
Mérlegszervíz - Pécs

Mérlegszervíz - Pécs

1969 óta foglalkozunk mérlegekkel, jelenlegi telephelyünkön pedig 1982 óta állunk az érdeklődők rendelkezésére. Több évtizedes tevékenységünk során, mely igényes és megbízható munkát takar - számos elégedett üzleti partnerrel büszkélkedhetünk. Bármilyen mérleggel kapcsolatos problémájával forduljon hozzánk bizalommal - mi készségesen segítünk Önnek!

Turnai - Pécs

Turnai - Pécs

Cégünket 1984-ben akapítottuk. 50 éves szakmai tudással a hátunk mögött, nagy szakmai tapasztalattal foglalkozunk mérlegek mindenkörű javításával , valamint kölcsönzésével.Babamérleg és baba légzésfigyelő bérbeadásával is foglalkozunk.

Alba Mérlegtechnika - Székesfehérvár

Alba Mérlegtechnika - Székesfehérvár

Cégünk, az Alba Mérlegtechnika Kft. 1961 óta Fejér megye és az ország egész területén ipari és mezőgazdasági mérlegek javításával, értékesítésével, mérlegek kölcsönzésével és hitelesítésével foglalkozik a lakosság és ipari felhasználók részére egyaránt.

Metritech - Dunaújváros

Metritech - Dunaújváros

A Metritech kereskedelmi és szolgáltató Kft. magánszemélyek által került megalapításra 1999-ben azzal a céllal, hogy elsősorban Dunaújvárosban és környékén, valamint Fejér megye területén kiszolgálja partnereit ipari elektronikus mérlegek gyártása, karbantartása, javítása és hitelesítése területén. Mára társaságunk egész Magyarország területére kiterjesztette működését. Munkatársaink több évtizedes szakmai múltja, magas szintű mérlegtechnikai szakértelme biztosítja a precíz munkavégzést. Fő tevékenységi körünk a mérlegrendszerek karbantartása és hitelesítése. Mérlegrendszerek tervezését, gyártását és telepítését szakmai partnereinkkel együtt végezzük el. Társaságunk a SCHENCK mérlegtechnikai eszközök és mérlegrendszerek specialistája.

Mérlegszervíz -Mezőkövesd

Mérlegszervíz -Mezőkövesd

A szakmát édesapámtól tanultam, aki már az 1950-es évektől mérlegkészítő és -javító kisiparosként dolgozott. Én önállóan 1985 óta foglalkozom mérlegek javításával és hitelesítésével. 2003-tól ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezünk. Jelenleg három nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező munkatársammal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Text - Direct Bt. - Miskolc

Text - Direct Bt. - Miskolc

A TEXT-direct Bt. német-magyar műszaki fordítások készítésével és ehhez kapcsolódó grafikai, kiadványszerkesztési munkákkal foglalkozik. A honlap elkészítésével azt a célunk, hogy megismertessük leendő megrendelőinket eddigi tevékenységünkkel és segítséget nyújtsunk a biztonságosabb eligazodáshoz az ezen a területen szolgáltatást nyújtó számos egyéni fordító és fordítóiroda kínálatában.

Prominens - Hódmezővásárhely

Prominens - Hódmezővásárhely

Ha szállítás közben mérnek, a mobil mérlegelés alig vesz igénybe időt. A mérlegelés menete mobil mérleg alkalmazásával: - vigye a mérleges raklapemelőt (targoncamérleget) a raklaphoz, - emelje - és emelés közben mérje meg a raklapot, egy gombnyomással regisztrálja a mérés eredményét, majd - raktározza el a raklapot. Helyhez kötött mérleggel: - vigye a raklapemelőt (targoncát) a raklaphoz, - emelje meg a raklapot, - vigye a mérleghez, - helyezze azt a mérlegre, - mérjen és regisztrálja a mérés eredményét, - emelje fel újra a terhet, - szállítsa el a mérlegtől és raktározza el a raklapot.

AP Mérleg - Miskolc

AP Mérleg - Miskolc

Készséggel állunk rendelkezésére amennyiben Ön mérleget szeretne vásárolni, vagy javítatni! Vállaljuk továbbá teljes körű (MKEH) mérleghitelesítési ügyintézést. Vállajuk: - Elektronikus és mechanikus mérlegek javítását, felújítását, kalibrálását és hitelesítését - Hagyományos mechanikus mérlegek elektronizálását (hibridizálás) - Cégek mérlegeinek karbantartását - mérleg adás-vétel (gyártói áron) - Közúti hídmérlegek hitelesítését - Mérlegsúlyok hitelesítését - Csere mérleget biztosítunk

Pikres - Miskolc

Pikres - Miskolc

APEH engedélyes pénztárgépek (új és használt) adása, vétele, javítása, szervizelése, karbantartása. Bankkártyaleolvasó terminálok, benzinkutas pénztárgéprendszerek telepítése. Banktechnikai eszközök pl.: bankjegyszámológépek, érmerolnizók, naplózó gépek javítása. Postatechnikai berendezések - bizonylatérvényesítők, levél- és csomagmérlegek, kötegelő és kötöző gépek -, faxok, írógépek, fénymásolók, asztali számológépek, számítógépek értékesítése, javítása, kellékanyagok forgalmazása.

Hirdetés
Balance mérleg kezelő szoftver

Balance mérleg kezelő szoftver

Balance mérlegelő szoftver: a gyártófüggetlen mérlegjegy készítő program. Teljeskörű mérlegjegy kezelés, nyomtatás, keresés, többféle mérlegelektronika támogatása. Teljeskörű mérlegjegy kezelés, nyomtatás, többféle mérlegelektronika támogatása. Bővítési, exportálási lehetőségek; cikk, gépjármű, szállító adatok, többnyelvűség, statisztikák. Bővítési, exportálási lehetőségek; partner, gépjármű adatok, sarzsi- és göngyölegkezelés.

Kontinex Kft.

Kontinex Kft.

Mobil és helyhez kötött elektronikus mérlegek, mérlegrendszerek gyártása, forgalmazása, szervize. Kizárólagos joggal gyártja Magyarországon a VSH típusú, acél-vasbeton, monolit szerkezetű akna nélküli és sekély aknás hídmérlegeket, melyekbe saválló acélból készült, rendkívül stabil mérlegcellákat épít be. Acél- és betonhidas áttelepíthető hídmérlegek, mobil mérlegek, fedélzeti mérlegek, darumérlegek széles skáláját kínálja. Mechanikus mérlegek elektronikus hídmérleggé történő átalakítása.

Mérlegtechnika Kft. - Pécs

Mérlegtechnika Kft. - Pécs

Tevékenységi körünkbe tartozik a közúti és vasúti hídmérlegek hitelesítésre való felkészítése,, minden típusú mérleg hitelesíttetése Omh előírás szerint, aknás mechanikus hídmérlegek mérőképességének növelése, aknás mechanikus hídmérlegek elektronizálása, számítógépes adatfeldolgozás. Igény esetén módosítunk, illetve felújítunk bármilyen régi mechanikus hídmérleget - elektronikus hídmérleggé. Az ország egész területén készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mérlegek hitelesítése

Mérlegek hitelesítése

A Mkeh végzi. A mérésügyi törvényhez kapcsolódóan kormányrendeletben szabályozták, mely mérőeszközöket kell hitelesíteni. (gumiabroncs nyomásmérő, testmagasságmérő, kereskedelmi mérőeszközök...) Ennek során a mérőeszköz először egy típusvizsgálaton esik át, amikor meghatározzák azt a megengedhető hibát amivel a mérőeszköz használható. Az elvégzett mérések alapján ha ebbe a tartományban még belefér a mérőeszköz hibája akkor megkapja a hiteles címkét. A mérési eredményeket nem közlik a megrendelővel. Hatóságilag elő van írva a hitelesítési időköz.

Mérlegvásár

Mérlegvásár

Cégünk 53 éves múlttal rendelkezik, alapítója Horváth J. Zoltán - Mérlegkészítőmester volt 1957-ben. Termékeinket és szolgáltatásainkat azóta a méréstechnika fejlődésének megfelelően folyamatosan bővítettük. Így megtalálható nálunk minden a kereskedelemben, iparban és háztartásban használatos mérleg.Vevőink és megrendelőink között számos nagy vállalat és CBA, COOP, REÁL lánchoz tartozó üzlet található, ahol mérlegek karbantartását, szervizelését, hitelesítések lebonyolítását, mérlegcímkék utánpótlását, új mérlegrendszerek telepítését rendszeresen végezzük. Igényesen kialakított mintaboltjainkban a mérlegeken kívül a rozsdamentes bútorokig, komplett élelmiszer és húsbolti felszerelésektől a hűtők, csemegepultok, szeletelők és a vonalkód rendszerhez tartozó berendezések, eszközök megtalálhatók.2005-ben megnyitottuk Webáruházunkat, ahol megtekinthetik és meg is vásárolhatják termékeinket.

Hajdu Irodatechnika - Debrecen

Hajdu Irodatechnika - Debrecen

Digitális mérlegek értékesítésével foglalkozunk elsősorban kereskedelmi üzletek, gyártással foglalkozó cégek és kutatóintézetek számára. A vásárlókat debreceni bemutatótermünkben várjuk. A mérleg vásárláshoz 2006 óta azonban nem szükséges eljönni az üzletbe. A honlapunkon kiválasztott mérleget online megrendelőlapon vagy telefonon is megrendelheti. Telefonos érdeklődésnél munkatársunk segít a mérleg kiválasztásában is. A megrendelt mérleget ingyen házhoz szállítjuk. Ha Ön délig megrendeli, akkor a következő munkanapon már meg is kapja a kiválasztott mérleget.

Mérleg Stúdió Kft. - Pécs

Mérleg Stúdió Kft. - Pécs

A Pécsi Mérlegstudió Kft. professzionális megoldásokat kínál ipari mérlegek, híd - és darumérlegek gyártásával és értékesítésével egyaránt. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák nyújtanak segítséget nem csak ipar mérlegek, de pénztárgépek, árszorzós és kassza mérleg, nyomdai szolgáltatások terén is, illetve címkézés, és pénztárszalagok értékesítésével is foglalkozik a cég. Fontosnak tartjuk, hogy minél több igényt ki tudjunk elégíteni ezeken a területeken, valamint az élelmiszer szektor minél szélesebb körű kiszolgálását is. Keressen fel minket bátran megrendelésével, speciális igényeivel a honlapunkon található elérhetőségeken.

Tuti menü