Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Pest megye - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 8 db
Agrovill

Agrovill

Az Agrovill Bt. több éves szakmai tapasztalattal várja kedves vásárlóikat.Profilunk : - pénztárgépek - vonalkódolvasók - számítógépek - kasszarendszerek - kereskedekmi szoftverek - benzinkúttechnika

Pénztárgépszervíz

Pénztárgépszervíz

Az AP Cash Kft több éves szakmai tapasztalattal, udvarias kiszolgálással, kényelmes és díjmentes parkolási lehetőséggel várja Önt 1034 Budapest, Viador utca 15 szám alatti üzletébe. Fő profilunk a pénztárgépek forgalmazása, szervízelése és papír, írószer értékesítése. Cégünknek több típusú pénztárgépre van APEH engedélye, melyeket különböző külföldi és hazai partnerektől szerzünk be. Biztosítjuk a garanciaidőn belüli, illetve azon túli pénztárgépek: - teljes körű szervizelését - átírását - áfa átállítását - óra átállítását - éves zárását - üzembe helyezését - APEH felé való ügyintézését Lehetőséget nyújtunk arra is, hogy többféle kereskedelmi szoftverrel és kiegészítő eszközökkel eleget tegyünk ügyfeleink igényeinek.

Ardin

Ardin

Az ARDIN Kft 1990-től meghatározó szereplője Magyarország ipari mérlegpiacának. 1999-ig a svéd FLINTAB nemzetközi mérleggyár hálózat tagjaként, majd önállóan fejleszt, gyárt, telepít és felügyel korszerű elektronikus vasúti, közúti és ipari mérlegrendszereket, készít egyedi integrált folyamatirányítási rendszereket. Jelenleg a tengelyterhelés-mérőtől a kereskedelmi pontosságú statikus vagy dinamikus járműmérlegeken át, a legmodernebb nyíltpályás, nagysebességű dinamikus járműmérleg rendszerekkel, a legkorszerűbb folyamatirányító modulkészlet választékkal, fejlesztőmérnökeink kreatív megoldásaival, integrált egyedi programcsomagjainkkal vállalunk részt vevőink innovatív beruházásaiban.

Kronus

Kronus

A Kronus Mérlegszerviz és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult. Alapítói ezt megelőzően is mérlegtechnikával foglalkoztak, a Metripond Mérleggyár szerviz gyáregységében. Létszámát tekintve a cég mikrovállalkozás, működését stabilitás, valamint rugalmasság jellemzi. Fő tevékenységi körünk: /mechanikus ill. elektronikus típusú/ ipari, valamint kereskedelmi mérlegek, közúti járműmérlegek, kiegészítők forgalmazása, mérlegek szervizelése, felújítása, korszerűsítése. Vállaljuk továbbá az OMH hitelesítésre, kalibrálásra történő felkészítést, valamint egyedi mérlegek, mérlegrendszerek speciális igény szerinti kialakítását. Ügyfeleink számára igyekszünk az elképzeléseikhez, valamint felhasználói igényeikhez leginkább igazodó mérlegtípust kiválasztani, mérlegelési problémáikat szaktanácsadással segíteni a jó ár/érték arányt is szem előtt tartva.

Rokaat

Rokaat

COMPAQ, HP, IBM és kompatibilis számítogépek, notebookok, számítógép részegységek és kiegészítők, eseti és átalánydíjas karbantartás, javítás. Canon, EPSON, HP, OKI nyomtatók, plotterek és kellékek. MICROSOFT, NOVELL és egyéb szoftverek. Ipari-, kereskedelmi- és labormérlegek. Számítógéppel lekérdezhető hiteles mérlegek, mérlegrendszerek. Adagoló- és hídmérlegek. Számítógépes mérlegprogramok.

Kvalifik Méréstechnikai Minősítő és Szolgáltató Kft.

Kvalifik Méréstechnikai Minősítő és Szolgáltató Kft.

Cégünk a műszerek kalibrálását laboratóriumunkban, és helyszínen is el tudja végezni. Továbbá vállaljuk berendezések és klimatizált terek hő- és páratartalom-eloszlás mérését. Foglalkozunk gyógyszeripari, laboratóriumi és útvizsgáló berendezések, valamint klimatizált helyiségek, raktárak, tisztaterek vizsgálatával.

Mérleg

Mérleg

Egyedi mérlegeket keres, de nem tudja, hogy kihez forduljon? Olyan ipari területen dolgozik ahol termékek tömeges mérésére is szükség lehet? Cégünk több mint 140 éves múlttal és nagy tapasztalattal rendelkezik, fejlesztéseink során évente jelennek meg a legmodernebb technikával rendelkező mérlegek. Célunk, hogy kiváló minőségű és teljesen automatizált eszközöket hozzunk létre és javítási, karbantartási és kalibrálási szolgáltatásunkat is egyre magasabb szintre vigyük kielégítve ezzel ügyfeleink igényeit. Legyen szó élelmiszeriparról, vegyiparról, gyógyszeriparról, gépiparról, feldolgozó iparról, vagy autó iparról, mérlegeink az összes területen megállják a helyüket. Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi visszahívjuk, vagy kérjen tőlünk árajánlatot weboldalunkon keresztül.

Pénztárgép Dunakeszi

Pénztárgép Dunakeszi

Cégünk NAV(APEH) engedélyes pénztárgépek értékesítésével, szervízelésével foglalkozik. A weboldalunk aktuális információkkal látja el a pénztárgép iránt érdeklődőket. Mi nem csak értékesítjük az általunk kínált pénztárgépeket hanem tanácsot is adunk, és segítünk a vállalkozásoknak a pénztárgéphasználattal és kötelezettséggel kapcsolatos kérdésekben. Foglalkozunk még pénztárgépes kellékanyagok értékesítésével, és a pénztárgéphez tartozó egyéb termékek forgalmazásával is. PL: vonalkód olvasó, kassza, bankjegyszámláló, bankjegyvizsgálók. Üzletünk Dunakeszin található de 30 kilométeres körzetben minden vállalkozóhoz eljutunk pár órán belül. Mi a pénztárgépes dolgokban tudunk segíteni Önnek.

Tuti menü