Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mérleg - Árszorzós képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Mérleg - Árszorzós - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Mérleg - Árszorzós
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alt Cash

Alt Cash

2007-től komplett kereskedelmi rendszerek kialakítását, telepítését végezzük. A rendszer a megbízhatóság érdekében, világmárkák felhasználásával került kialakításra, a költséghatékonyság szempontjának maximális figyelembevételével. Készletnyilvántartó- és számlázó BOLT programunk, amely a kiskereskedelmi értékesítési rendszer része, nagy segítséget nyújt a napi adminisztrációs feladatok ellátása során. Minden bevételezett és eladott termék, fizetett összeg, stb. rögzítésre kerül, ezáltal ellenőrizhetővé, áttekinthetővé válik az egész üzlet ügyvitele. Környezetvédelmi újrahasznosítási szerződésünk van az Öko-Pannon Kht-vel a csomagolóanyagok-, valamint az elektronikai hulladék szakszerű kezelésére az ELECTRO-COORD Magyarország Kht-vel. Üzleti éveinket folyamatosan eredménnyel zártuk, egyre több figyelmet fordítva ügyfeleink igényeinek kielégítésére és szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésére.

Cibona

Cibona

Társaságunk 1998-ban alakult, 3 fő részvételével. Kezdetben főként mérlegek javítása jelentette a fő tevékenységet, ami napjainkra kiegészült értékesítéssel, illetve mérleg kölcsönzéssel. Fő tevékyenségeink a következők: Mérleg javítás: Régi mechanikus mérlegek, digitális mérlegek javítása.

Guttmann Mérleg

Guttmann Mérleg

MSZ - ACS Árszorzós mérleg: Élelmiszerüzletek, kereskedők, piaci árusok fontos használati eszköze. Kétféle megjelenési formában, lapos és oszlopos kivitelben vásárolható. A mérleg számos fontos funkcióval van ellátva, (pl: visszajáró kiszámítása)! OMH által hitelesítve!

Herzo mérleg

Herzo mérleg

Önnek nem kell az utánjárással vesződnie, mivel cégünk az összes magyarországi nevesebb mérlegforgalmazó hivatalos viszonteladója, így az összes cég palettája közül mi segítünk kiválasztani és beszerezni az Önnek legmegfelelőbb berendezést, amit igény szerint le is szállítunk és Önnek egy plusz fillérjébe sem kerül.

Kronus Mérlegszervíz

Kronus Mérlegszervíz

A Kronus Mérlegszerviz és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult. Alapítói ezt megelőzően is mérlegtechnikával foglalkoztak, a Metripond Mérleggyár szerviz gyáregységében. Létszámát tekintve a cég mikrovállalkozás, működését stabilitás, valamint rugalmasság jellemzi. Fő tevékenységi körünk: /mechanikus ill. elektronikus típusú/ ipari, valamint kereskedelmi mérlegek, közúti járműmérlegek, kiegészítők forgalmazása, mérlegek szervizelése, felújítása, korszerűsítése. Vállaljuk továbbá az OMH hitelesítésre, kalibrálásra történő felkészítést, valamint egyedi mérlegek, mérlegrendszerek speciális igény szerinti kialakítását. Ügyfeleink számára igyekszünk az elképzeléseikhez, valamint felhasználói igényeikhez leginkább igazodó mérlegtípust kiválasztani, mérlegelési problémáikat szaktanácsadással segíteni a jó ár/érték arányt is szem előtt tartva.

Metripont DJL

Metripont DJL

Cégünk elektronikus mérlegek forgalmazásával, javításával és szervizelésével foglalkozik. ENTECH-SNOWREX NP árszorzós mérleg: Az LCD kijelzős, beépített akkumulátorról is működő NP-15 hitelesíthető árszorzós mérleg kategóriájában az egyik legalacsonyabb áron kapható.

Logrron Kft. mérleg webáruház

Logrron Kft. mérleg webáruház

A Logrron Kft. intralogisztikai (intralogisztika = üzemen vagy épületen belüli anyagmozgatás/-tárolás) termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Saját automata raktárakat és integrált raktárirányítási rendszereket (szoftver) fejleszt és gyárt. Folyamatosan bővülő, forgalmazott termékkínálatunk különféle műanyag tárolóládák, rekeszek, raklapok és BigBox-ok, fémpolcok és raklapos állványok, címkenyomtatók, címkék és kellékanyagok, mérlegek, padlójelölők és csomagológépek, anyagok, hogy csak egy párat nevezzünk.

Iparimérlegek.hu

Iparimérlegek.hu

Akciós árszorzós mérlegek, több méréshatárral (3-30kg), több mérő platformmal, akár hitelesítve is, raktárról rövid szállítási határidővel (2-4 munkanap). Ingyenes szállítással az ország egész területén. Keresse ügyintézőnket, aki szaktudásával segít a lehető legjobb ár/érték arányú mérleg kiválasztásában.

Digitális Mérleg - Wagner Mérleg Kft.

Digitális Mérleg - Wagner Mérleg Kft.

A Wagner Mérleg Kft. már hosszú idő óta jelen van a piacon, sikerét annak köszönheti elsősorban, hogy megbízható, minőségi termékeket forgalmaz. Különösen jelentős termékcsoport a digitális mérleg a palettán, melyek a pontosság mellett a kényelmes, egyszerű értékleolvasást is lehetővé teszik. Az árszorzós digitális mérlegek hatékonyabbá teszik a munkavégzést, így a termelékenység tovább fokozható, miközben a felhasználás is egyszerűsödik. Az árszorzós mérlegeken kívül természetesen asztali, raktári és ipari mérlegek is megtalálhatóak cégünknél, bővebb információért keresse fel weboldalunkat.

Tuti menü