Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mérleg linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Mérleg képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Beez

Beez

Beez: háztartási- és szórakoztatóelektronika; DVD lejátszók, porszívók, digitális mérlegek, egyéb műszaki cikkek. Beeztosra megy! Évtizedes szakmai tapasztalatot fogtunk nyeregbe, hogy behozzuk Magyarországra a minőséget és elérhetőséget ötvöző BEEZ márkát. Fiatalos profizmust kívánunk képviselni, innovatív termékpolitikánk a technikai áttörések lehetőségeit keresi.

Agrovill

Agrovill

Az Agrovill Bt. több éves szakmai tapasztalattal várja kedves vásárlóikat. Profilunk :- pénztárgépek - vonalkódolvasók - számítógépek - kasszarendszerek - kereskedekmi szoftverek - benzinkúttechnika - mérleg

Addel Piactér

Addel Piactér

Webáruház bérlet marketingtámogatással már évi 18.000 Ft-tól! Szeretne jelen lenni termékeivel az Addel Piactéren? Most 2 hónap ingyenes próbalehetőséget biztosítunk Önnek. Online mérleg kereskedelem.

Alt Cash

Alt Cash

Az Alt Cash Kft. 1992 júniusában alakult, 100%-ban Magyar, magántulajdonú vállalkozás. Fiatal, dinamikus csapatunk kollégáinak mindegyike jól képzett, gyakorlott szakember. Fő profilunk a pénztárgépek kis és nagykereskedelme, szervizszolgáltatás, valamint az üzletághoz tartozó programok fejlesztése, értékesítése. Megalakulásunkat követően kitartó munkával folyamatosan növeltük értékesítésünket. Vásárlóinkat folyamatos szaktanácsadással támogatjuk, amelynek a hosszú ideje végzett munka során megszerzett technológiai tudás az alapja. Ügyfeleink elégedettségét munkatársaink szakmai felkészültsége és elkötelezettsége biztosítja. 1994-től a SAMSUNG MAGYAR Rt. fő beszállító partnerünk, akinek 1995-től hivatalos viszonteladói vagyunk. '95-ben véget ért a nagy bumm, a kereskedők 80%-a került az adómemóriás pénztárgép használatra kötelezettek körébe, ezért erőforrásainkat a vásárlói igényeknek is megfelelő szoftver fejlesztésére, tesztelésére összpontosítottuk.

Bentley Instruments Inc.

Bentley Instruments Inc.

A Bentley Instruments Inc. tejipari analitikai műszerek fejlesztésére, gyártására és az egész világra kiterjedő forgalmazásra specializálódott. Műszereink megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, mind megbízhatóság, mind egyszerűség és megfizethetőség szempontjából.

Bizerba

Bizerba

A Bizerba Mérleg Hungária Kft., mint profi élelmiszeripari mérlegek és címkéző berendezések forgalmazója kifejlesztett az élelmiszeripar számára egy termeléskövető, elszámoló - vállalatirányítási - rendszert. Így már nem csak részmegoldásokat kínálunk, hanem komplett eszközökkel együtt működő, szoftveres alkalmazást az áru előállítás folyamatának sarzs szintű nyomon követésére, feldolgozására.

Metripond-M93

Metripond-M93

A Metripond - M93 Mérleggyártó Kft. 15 éve áll a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem rendelkezésére. Cégünk 1993 - ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították. Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett aknanélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek. Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is.

Metripond Plus

Metripond Plus

Cégünket 1989-ben alapítottuk a Metripond Mérleggyárban szerzett több évtizedes mérlegtechnikai tapasztalatot és szakértelmet felhasználva, melynek köszönhetően mára cégünk a magyarországi mérlegpiac egyik legjelentősebb szállítójává vált. Évi félmilliárd forintot meghaladó árbevételünket a közel 2000 üzleti partnerünk vásárlásai és szervizmunkái adják, mely stabil pénzügyi helyzetet teremtve megbízható partnerévé tette a Metripond Plus Kft-t. A mérleggyártáson és forgalmazáson kívül nagy gondot fordítunk a mérlegtechnikai szolgáltatások (szerviz, kalibrálás) elvégzésére. A cég stabilitását tovább növeli kiegészítő profilunk, melynek keretében zsákszájvarrógépet, szállítószalagot, varrócérnát gyártunk és forgalmazunk eredményesen. Eddigi eredményeink, minősítéseink (ISO-9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, NAT által akkreditált mérlegkalibráló laboratórium), EU-s felkészültségünk, gazdaságos működésünk hosszútávon és színvonalasan biztosítják azt, hogy partnereinknek, vásárlóinknak továbbra is megbízható ügyfele legyünk.

Mettler Toledo

Mettler Toledo

Precíz eredmények mostoha körülmények között is. A dinamikus mérőalkalmazás pontos mérési eredményt garantál kedvezőtlen körülmények között is. Például állatok tömegének mérésekor, egy hajó fedélzetén, vagy más instabil feületen. A mérési eredmény meghatározása A Dinamikus Mérés funkció használatakor a mérleg több, egymás után következő (akár nem stabil) mérési értékekből középértéket (átlagot) számol, így a mérési eredmény gyorsan megjelenik a kijelzőn a folyamat befejeztével.

Hirdetés
Momert

Momert

A Momert Zrt. közel 40 éve, 1967 óta működik Dunaújvárosban. A céget a budapesti Magyar Optikai Művek alapította, MOM Dunaújvárosi Gyára néven. Azóta a vállalat Magyar Optikai Művek Zártkörű Elektromechanikai Részvénytársasággá alakult. s a cég 100% -ban magyar tulajdonban van. Vállalatunk a termékekhez az alaktrészek nagy részét házon belül készíti. Saját üzemünkben készítjük a termékek gyártóeszközeit,sajtoló, és műanyagfröccsöntő szerszámokat is. A gyártóbázis gépei német, svájci és magyar eredetűek. Sajtoló üzemünk jelenleg közel 40 sajtoló-gépet működtet A mérlegek és kávéfőzők műanyag alkatrészeinek gyártása szintén a gyárban történik, korszerű CNC fröccsöntő gépeken . Felületkezelő részlegünkben a fémalkatrészek festése automatizált porszóró berendezések alkalmazásával történik.

Micra-Metripond

Micra-Metripond

Eleinte főleg bolti árszorzós mérlegekkel, illetve asztali és raktári mérlegek gyártásával, értékesítésével foglalkozunk. Későbbiekben a gyártmány választék szélesedett ipari jellegű mérlegek - hibrid mérleg, darabszámláló mérleg, húsipari, felsőpájás, illetve extralapos mérleg, valamint közúti hídmérleg gyártásával. Az ELZAB S.A., mint tulajdonos megjelenését követően cégünk pénztárgépeket, pénztárgépes rendszereket (pénztárgépek és kiegészítői) vezetett be kínálatába. Az évek folyamán számos szoftveres partnerrel bővültünk, így mára az egész ország területén komplett bolti (cikkelemes) rendszereket tudunk kínálni partnereink bolti szoftvereivel és a kiváló MICRA pénztárgépekkel, mérlegekkel. A cég működése során országos terjesztői, illetve szervízhálózatot épített ki, mely ki mely kíválóan működik legyen szó telepítésekről, esetlegesen felmerülő problémák elhárításáról.

Sartorius

Sartorius

2008. július 1.-től a Sartorius Csoport 100%-os tulajdonosa lett a Sartorius-Membrán Kft.-nek. Ezzel párhuzamosan az immár német tulajdonú cég két önálló profilú képviseletre bomlott fel. A Sartorius Mechatronics Hungária Kft. a Sartorius Csoport által gyártott berendezések magyarországi forgalmazását és szervizét látja el, a továbbiakban is működtetve az akkreditált kalibráló laboratóriumot. A Sartorius Stedim Hungária Kft. a Sartorius Cégcsoport által gyártott biotechnológiai anyagok, eszközök és berendezések magyarországi forgalmazója. Laboratóriumi és ipari alkalmazásokhoz mérlegek, mérőeszközök és automatizált technológák gyártása és rendszerek felépítése.

Telecom

Telecom

CAS mérlegek! A CAS több kategóriában is új mérlegekkel jelent meg a 2008-as évben. Ezek közül mi a pultba építhető PDII mérleg, a HS-1 függő árszorzós mérleg és a EB-S hordozható árszorzós mázsa mérleg forgalmazását kezdtük meg. Keresse őket a termékek között és árlistánkon! DIBAL mérlegek! Az évek óta a piacon levő DIBAL K-sorozatú mérlegek a közelmúltban kisebb frissítésen esetek. A kommunikáció ezentúl ethernet alapú és több memória áll rendelkezésre a programozáshoz. Az új típusok a DIBAL K350 és DIBAL K355 típusjelzés alatt találhatók meg árlistánkban. A módosítás a mérlegek árait nem befolyásolta, továbbra is kategória legjobbjai!

Emalog Mérlegtechnika

Emalog Mérlegtechnika

Az Emalog Kft. 1992 óta foglalkozik mérlegtechnikai részegységek és rendszerek forgalmazásával. 2000-ben létrehozott fejlesztőrészlegünknek köszönhetően mára döntően saját elektronikus műszereinkre épülő megoldásokat kínálhatunk az ipari mérlegtechnika szinte minden területén.

Penta Gruppo

Penta Gruppo

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l.

Prominens

Prominens

Végezze el a mérést a szállítóeszközön az anyagmozgatással egyszerre! Sok pénzt takaríthat meg békamérleg, targoncamérleg, homlokrakodó mérleg alkalmazásával. Ha szállítás közben mérnek, a mobil mérlegelés alig vesz igénybe időt. A mérlegelés menete mobil mérleg alkalmazásával: - vigye a mérleges raklapemelőt (targoncamérleget) a raklaphoz, - emelje - és emelés közben mérje meg a raklapot, egy gombnyomással regisztrálja a mérés eredményét, majd - raktározza el a raklapot. Helyhez kötött mérleggel: - vigye a raklapemelőt (targoncát) a raklaphoz, - emelje meg a raklapot, - vigye a mérleghez, - helyezze azt a mérlegre, - mérjen és regisztrálja a mérés eredményét, - emelje fel újra a terhet, - szállítsa el a mérlegtől és raktározza el a raklapot.

Műszer mérés portál

Műszer mérés portál

Itt mindent megtalálhat, amire szüksége lehet a műszer/ méréstechnikában! Az oldalt rendszeresen bővítjük, ezért érdemes időnként visszatérnie! Vegye fel az indulóoldalt a Kedvencek közé! A Hírek rovatban értesülhet a hazai műszer-méréstechnikai legfrissebb újdonságairól. A cégadatbázisokban kereshet Termékcsoport, Gyártó név és Forgalmazó név szerint, de eljuthat Kalibráló- és Vizsgáló laboratóriumok, Fejlesztő és Javító cégek adataihoz is.

Tuti menü