Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatalos Márkaképviseletek képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Hivatalos Márkaképviseletek - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Hivatalos Márkaképviseletek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Beez

Beez

Beez: háztartási- és szórakoztatóelektronika; DVD lejátszók, porszívók, digitális mérlegek, egyéb műszaki cikkek. Beeztosra megy! Évtizedes szakmai tapasztalatot fogtunk nyeregbe, hogy behozzuk Magyarországra a minőséget és elérhetőséget ötvöző BEEZ márkát. Fiatalos profizmust kívánunk képviselni, innovatív termékpolitikánk a technikai áttörések lehetőségeit keresi.

Telecom

Telecom

CAS mérlegek! A CAS több kategóriában is új mérlegekkel jelent meg a 2008-as évben. Ezek közül mi a pultba építhető PDII mérleg, a HS-1 függő árszorzós mérleg és a EB-S hordozható árszorzós mázsa mérleg forgalmazását kezdtük meg. Keresse őket a termékek között és árlistánkon! DIBAL mérlegek! Az évek óta a piacon levő DIBAL K-sorozatú mérlegek a közelmúltban kisebb frissítésen esetek. A kommunikáció ezentúl ethernet alapú és több memória áll rendelkezésre a programozáshoz. Az új típusok a DIBAL K350 és DIBAL K355 típusjelzés alatt találhatók meg árlistánkban. A módosítás a mérlegek árait nem befolyásolta, továbbra is kategória legjobbjai!

Emalog Mérlegtechnika

Emalog Mérlegtechnika

Az Emalog Kft. 1992 óta foglalkozik mérlegtechnikai részegységek és rendszerek forgalmazásával. 2000-ben létrehozott fejlesztőrészlegünknek köszönhetően mára döntően saját elektronikus műszereinkre épülő megoldásokat kínálhatunk az ipari mérlegtechnika szinte minden területén.

Penta Gruppo

Penta Gruppo

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l.

Prominens

Prominens

Végezze el a mérést a szállítóeszközön az anyagmozgatással egyszerre! Sok pénzt takaríthat meg békamérleg, targoncamérleg, homlokrakodó mérleg alkalmazásával. Ha szállítás közben mérnek, a mobil mérlegelés alig vesz igénybe időt. A mérlegelés menete mobil mérleg alkalmazásával: - vigye a mérleges raklapemelőt (targoncamérleget) a raklaphoz, - emelje - és emelés közben mérje meg a raklapot, egy gombnyomással regisztrálja a mérés eredményét, majd - raktározza el a raklapot. Helyhez kötött mérleggel: - vigye a raklapemelőt (targoncát) a raklaphoz, - emelje meg a raklapot, - vigye a mérleghez, - helyezze azt a mérlegre, - mérjen és regisztrálja a mérés eredményét, - emelje fel újra a terhet, - szállítsa el a mérlegtől és raktározza el a raklapot.

Műszer mérés portál

Műszer mérés portál

Itt mindent megtalálhat, amire szüksége lehet a műszer/ méréstechnikában! Az oldalt rendszeresen bővítjük, ezért érdemes időnként visszatérnie! Vegye fel az indulóoldalt a Kedvencek közé! A Hírek rovatban értesülhet a hazai műszer-méréstechnikai legfrissebb újdonságairól. A cégadatbázisokban kereshet Termékcsoport, Gyártó név és Forgalmazó név szerint, de eljuthat Kalibráló- és Vizsgáló laboratóriumok, Fejlesztő és Javító cégek adataihoz is.

Online pénztárgép mérleg

Online pénztárgép mérleg

Vállalkozásokban, törvényes és hivatalos vásárlás lebonyolítása végett, pénztárgép beszerzése vált kötelezővé. A NCS Kft. jóvoltából megvásárolhatóak ezen hivatalos berendezési tárgyak, Különféle kiegészítők, programok, mérlegek, írógépek és kapcsolódó eszközök forgalmazásával is foglalkozik a cég, melyeket részletesen az interneten elérhető webshopjukban lehet megtekinteni, továbbá meg is rendelni az online felületről. Online pénztárgépek hivatalos szakszerű szervize is rendelkezésre áll az ügyfelek részére.

Tuti menü