Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Darabszámláló mérleg képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Darabszámláló mérleg - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Darabszámláló mérleg
Keresés
Találatok száma - 5 db
Metripont DJL

Metripont DJL

A JCA típusú darabszámláló mérlegcsalád több új, extra szolgáltatást is kínál darabszámlálási feladatok ellátására, mint pl. az ellenőrző HI/LO (sok/kevés) funkció, rugalmasan konfigurálható opcionális soros port, többféle nyomtatási kép, automatikus nyomtatási lehetőség, gyűjtőmemória. Beépített akkumulátora 220 V-os hálózattól független üzemeltetést is lehetővé tesz. A mérleg igen fejlett elektronikájának köszönhetően eddig nem lehetséges darabszámlálási pontosságot ér el. A mérleg LCD kijelzője háttérvilágítással van ellátva, így rosszul megvilágított körülmények között is látható kijelzést biztosít.

Complexlab

Complexlab

A COMPLEXLAB Kft. 1998-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Komplex, testreszabott labortechnikai megoldásokat kínálunk Partnereink részére az ipari és felsőoktatási szektorban egyrészről a speciális labor bútorzat, a labor munka közben keletkező hatékony károsanyag elszívás, biztonságos veszélyes anyag tárolás, másrészről az általános labortechnikai berendezések, műszerek terén. Számtalan referenciával rendelkezünk komplett laborok kialakításában és egyedi műszerek szállítása terén is.

Alföldi Mérleg

Alföldi Mérleg

Az Alföldi Mérleg Kft. tevékenységét 1994-ben kezdte Egyéni Cégként, majd 1996-ban korlátolt felelősségű társaság formájában folytatta tovább. Cégünk mérlegek kereskedelmével, szervizelésével és kalibrálásával foglalkozik. Megalakulásunk óta folyamatos fejlődésen mentünk keresztül és ügyfeleink száma növekszik. Eredményeink mögött rengeteg munka és tanulás áll. Cégünknél mérleggyártás nincs, a termékeinket a hosszú évek tapasztalatával kiegészítve viszonteladóként kínáljuk, kiegészítve széles körű szolgáltatásunkkal. Az Alföldi Mérleg Kft. célja, hogy magas színvonalú szolgáltatással elégítse ki ügyfelei igényeit. Cégünk egyik legfontosabb előnye a szakmai szempontból kiemelkedő munkatársi gárda. Üzletpolitikánk meghatározója partnereink teljes körű kiszolgálása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy fejlett szakmai tudással és technikai eszközök használatával elnyerjük partnereink elégedettségét. Vállalatunk a Kft. egészére kiterjedő ISO 9001 minőségügyi rendszert tart fenn, melynek folyamatos fejlesztését alapvető feladatnak tekinti. Tanusítványunk mérlegek értékesítésére, üzembehelyezésére, szervizelésére és karbantartására terjed ki.

Penta Gruppo

Penta Gruppo

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l. A mezőgazdaság és az ipar minden területére kínálunk mérlegeket. A PTM mérőrendszerek számos típusú (olasz és más országbeli) takarmánykeverő és kiosztó kocsikra vannak felszerelve (Seco, Luclar, Zago, Supertino, Italmix, Mutti, Omas, stb.) Cégünk a hívástól számított 24 órán belül képes a takarmánykeverő kocsik mérlegéhez cseralkatrészt és más szolgáltatásokat biztosítani. A takarmánykeverő kocsikon túl a PTM cég még számos más területre gyárt mérőrendszereket felölelve az ipar és a mezőgazdaság igényeit. Néhány példa az alkalmazási lehetőségek közül: silók programozott mérése, mérlegrendszerek etető berendezésekhez, tartályokhoz, tejhűtő berendezésekhez,   keverőrendszerekhez, lapmérlegekhez stb. A fentebbieken kívül kínálunk hídmérlegeket, labor, darabszámláló, árszorzó mérlegeket, hitelesített súlyokat súlysorozatokat, mérlegeket robbanás veszélyes környezetbe.

BestOn Otthon - Mérleg

BestOn Otthon - Mérleg

Beston Darabszámláló mérleg: A háziasszonyok létfontosságú konyhai felszerelése egy helyen megtalálható a Beston webáruházban. A sütés-főzés eszközei nagy mennyiségben sorakoznak a webáruházban. Kedvelt márkák termékei mellett sok kevésbé ismert, ám kiemelkedő minőségű háztartási eszköz is fellelhető. Megfelelő eszközökkel finomabb étel készülhet anélkül, hogy a letapadt, odaégett szennyeződés bajt okozna. A termékek számos színben és fajtában kaphatóak, ezért mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő formát és színt. Kedvező árak és gyors házhozszállítás teszi kényelmesebbé a vásárlást.

Tuti menü