Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Asztali mérleg képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Asztali mérleg - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Asztali mérleg
Keresés
Találatok száma - 26 db
Agrovill

Agrovill

Az Agrovill Bt. több éves szakmai tapasztalattal várja kedves vásárlóikat. Profilunk :- pénztárgépek - vonalkódolvasók - számítógépek - kasszarendszerek - kereskedekmi szoftverek - benzinkúttechnika - mérleg

Addel Piactér

Addel Piactér

Webáruház bérlet marketingtámogatással már évi 18.000 Ft-tól! Szeretne jelen lenni termékeivel az Addel Piactéren? Most 2 hónap ingyenes próbalehetőséget biztosítunk Önnek. Online mérleg kereskedelem.

Alt Cash

Alt Cash

Az Alt Cash Kft. 1992 júniusában alakult, 100%-ban Magyar, magántulajdonú vállalkozás. Fiatal, dinamikus csapatunk kollégáinak mindegyike jól képzett, gyakorlott szakember. Fő profilunk a pénztárgépek kis és nagykereskedelme, szervizszolgáltatás, valamint az üzletághoz tartozó programok fejlesztése, értékesítése. Megalakulásunkat követően kitartó munkával folyamatosan növeltük értékesítésünket. Vásárlóinkat folyamatos szaktanácsadással támogatjuk, amelynek a hosszú ideje végzett munka során megszerzett technológiai tudás az alapja. Ügyfeleink elégedettségét munkatársaink szakmai felkészültsége és elkötelezettsége biztosítja. 1994-től a SAMSUNG MAGYAR Rt. fő beszállító partnerünk, akinek 1995-től hivatalos viszonteladói vagyunk. '95-ben véget ért a nagy bumm, a kereskedők 80%-a került az adómemóriás pénztárgép használatra kötelezettek körébe, ezért erőforrásainkat a vásárlói igényeknek is megfelelő szoftver fejlesztésére, tesztelésére összpontosítottuk.

Ágnes mérleg

Ágnes mérleg

Cégünk bemutatóterme és szervizműhelye Újpest központjában van. Jó és ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezünk, de aki tömegközlekedéssel utazik,az is könnyedén elér bennünket, ugyanis a kék Metro végállomástól kb. 300 méterre vagyunk. Kedves partnereinket, érdeklődőket munkatársaink egy 170 nm-s tágas légkondicionált üzlethelyiségben várják.Azon vagyunk, hogy minél hamarabb kiszolgáljuk önöket, a várakozási időt kávéval,üdítővel próbáljuk elviselhetőbbé tenni. Célunk az ügyfelek minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Szervizünkben három villamos mérnök, egy szakközgazdász, egy mérlegképes könyvelő és három műszerész serénykedik. Az elmúlt 15 év alatt sikerült a pénztárgépek többségével kapcsolatba kerülni,közelebbről megismerni, azok javítását magas fokon elsajátítani. Szervizünk erőssége,hogy alapvetöen alkatrész cserét(fogaskerék,nyomtató tű,IC)végzünk és csak indokolt esetben javasoljuk a nagyobb egység cseréjét.

Cibona

Cibona

Társaságunk 1998-ban alakult, 3 fő részvételével. Kezdetben főként mérlegek javítása jelentette a fő tevékenységet, ami napjainkra kiegészült értékesítéssel, illetve mérleg kölcsönzéssel. Fő tevékyenségeink a következők: Mérleg javítás: Régi mechanikus mérlegek, digitális mérlegek javítása Mérleg forgalmazás, értékesítés.

ECR

ECR

Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő pénztárgépet. Nem jelent gondot az Euró átállás, a legújabb előírásoknak megfelelő forint kerekítés, a számítógépes kapcsolat. Országos, szerződéses szerviz-viszonteladói hálózattal rendelkezünk, mely rövid határidővel vállalja a készülékek üzembe helyezését, garanciaidőn belüli és azon túli javítását, karbantartását. Válasszon kasszafiókot a megfelelő méretben, vonalkód olvasót a gyors értékesítéshez, számítógépes szoftvert a pontos nyilvántartáshoz, árszorzós mérleget csak a kényelme miatt. Majd kapcsolja össze mindezen eszközöket! Igen, lehetséges. Keressen minket!

Emalog

Emalog

Az Emalog Kft. 1992 óta foglalkozik mérlegtechnikai részegységek és rendszerek forgalmazásával. 2000-ben létrehozott fejlesztőrészlegünknek köszönhetően mára döntően saját elektronikus műszereinkre épülő megoldásokat kínálhatunk az ipari mérlegtechnika szinte minden területén. Tevékenységünk a következőkben foglalható össze: -Univerzális ipari mérlegműszerek gyártása és forgalmazása -Ipari mérlegek és kapcsolódó irányítástechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése -Mérlegcellák, beépítő szerelvények és egyéb alkatrészek forgalmazása -Elektronikai fejlesztés mérleggyártók számára -Szaktanácsadás

Guttmann Mérleg

Guttmann Mérleg

Készséggel állok rendelkezésére, ha Ön bármilyen mérleget szeretne vásárolni, javíttatni, átalakítani. Vállaljuk továbbá "bármely" típusú mérlegek javítását, szervizelését, kalibrálását, vagy OMH általi hitelesítését. Kérem válasszon az alábbi típusokból.

Herzo

Herzo

Cégünk 1981 óta foglalkozik mérlegek, szeletelőgépek, húsdarálók forgalmazásával, szervízelésével. Nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők maximális kiszolgálására, ezért igyekszünk szolgáltatásaink palettáját folyamatosan bővíteni. Megpróbáljuk a minket felkereső cégvezetők válláról a legtöbb gondot levenni, ezért a meghibásodott berendezésekért elmegyünk, elszállítjuk, megjavítjuk. Új berendezések esetén a legmegfelelőbbet ajánljuk, majd kiszállítjuk, így egyszerűsítve a beszerzést. Reméljük, Önnek is segíthetünk! Hívjon bizalommal!

Hirdetés
Metripond

Metripond

A Metripond - M93 Mérleggyártó Kft. 15 éve áll a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem rendelkezésére. Cégünk 1993 - ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították. Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett aknanélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek. Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is.

Metripond Plus

Metripond Plus

mérlegpiac egyik legjelentősebb szállítójává vált. Évi félmilliárd forintot meghaladó árbevételünket a közel 2000 üzleti partnerünk vásárlásai és szervizmunkái adják, mely stabil pénzügyi helyzetet teremtve megbízható partnerévé tette a Metripond Plus Kft-t. A mérleggyártáson és forgalmazáson kívül nagy gondot fordítunk a mérlegtechnikai szolgáltatások (szerviz, kalibrálás) elvégzésére. A cég stabilitását tovább növeli kiegészítő profilunk, melynek keretében zsákszájvarrógépet, szállítószalagot, varrócérnát gyártunk és forgalmazunk eredményesen. Eddigi eredményeink, minősítéseink (ISO-9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, NAT által akkreditált mérlegkalibráló laboratórium), EU-s felkészültségünk, gazdaságos működésünk hosszútávon és színvonalasan biztosítják azt, hogy partnereinknek, vásárlóinknak továbbra is megbízható ügyfele legyünk. Reméljük, hogy az Önöknek megfelelő mérlegtechnikai partner kiválasztásához az előzőekben leírtakkal segítettünk. Várjuk jelentkezésüket, érdeklődésüket.

Metrisoft

Metrisoft

A folyamatos fejlődés és növekedés hatására a dolgozói létszám közel 60 fősre nőtt. Munkatársaink között egyaránt található a gépészeti tervezési feladatokat ellátó gépészmérnök, az elektromos tervezésért felelős villamosmérnök valamint a számítógépes feladatok megoldásán munkálkodó informatikus, így a felmerülő feladatokat magas színvonalon, minden igényt kielégítően meg tudjuk oldani. A cég termékeinek széles skálája lehetővé teszi a piaci igények teljes körű lefedését. A típustermékek előállítása mellet cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeinek teljes mértékben megfelelő, egyedi rendszerek kialakítására. A felmerülő igények gyors kiszolgálását korszerű, számítógép-vezérelt, megmunkáló berendezések beszerzésével biztosítottuk. A termékek megfelelő minőségét ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, a hosszú élettartamot és a felmerülő problémák gyors megoldását országos szervízhálózat segítségével biztosítjuk. Cégünk versenyképességét az itt dolgozó kollégák szaktudása, kreativitása, tapasztalata, termékeink műszaki megoldásai, valamint partnereink bizalma adják. Büszkék vagyunk arra, hogy a mérlegelés, adagolás és az ezzel kapcsolatos ipari és mezőgazdasági automatizálás területén felmerülő, szinte valamennyi feladat megoldására alkalmassá tettük cégünket.

Mettler Toledo

Mettler Toledo

Cégünk széles választékkal rendelkezik az asztali és kompakt mérlegek területén is. Készülékeinket ipari környezetekhez tervezték, így mostoha környezetben is tökéletesen működnek. Méréstartományuk 3-600kg-ig terjed, felbontásuk pedig 60,000e. Győződjön meg Ön is választékunk nagyságáról és mérlegeink minőségéről.

Mérleg-GSM

Mérleg-GSM

A Mérleg - Gsm Műszeripari Kft. Elektronikus mérlegek, Digitális mérlegek, Mérlegműszerek, Műszerek gyártásával foglalkozik. Cégünknél gyártunk és forgalmazunk ipari kivitelű rozsdamentes Asztali - Raktári Mérlegeket , melyek raktárról azonnal rendelhetőek. Ipari kivitelű Rozsdamentes Lap, Szuper-Lap [Kocsi] és U-Mérlegek [Euro-raklap] árajánlat kérés után rendelhetőek hagyományos vagy Robbanásbiztos-EEx kivitelben. A mérlegek vezérlésére és mérési adatok gyüjtésére, nyomtatására Windows alapú típus- és egyedi softwareket készítünk. Kérem nézzék át termékeinket-programjainkat, mérlegelési feladataikkal keressék meg cégünket. Kapcsolatunkkal erősítsük a hazai mérleg- és mérőműszergyártást ! Mérlegek a Mérleg Gsm-től.

Dermandy Mérleg

Dermandy Mérleg

A Demandy Corporation meghatározó szerepet tölt be az Európai üzleti életben, számos előnyt kínálhat akár az Ön vállalkozása számára is! Növelheti vállalkozása profitját az általunk kínált lehetőségekkel, minőségi termékeket forgalmazhat, mindezekt alacsony áron kínálva Partnereinkenek! A csoport központja Magyarországon, Budapesten van, nagyméretű bemutatóteremmel, hatalmas raktárkészlettel, hogy ezáltal megkönnyítse a környező országokban lévő kereskedők zökkenőmentes kiszolgálását. (Szlovákia, Románia, Ukrajna, Szerbia, Olaszország, stb.) Arra törekszünk, hogy partnereink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással, termékeink minőségével valamint árpolitikánkkal! Nézzen szét honlapunkon, és reméljük mihamarabb partnereink között köszönthetjük!

Mérlegsúly

Mérlegsúly

A Mérlegsúly Kft. 1997-ben alakult, mint családi vállalkozás. Fő tevékenységi körünk: Mérlegek, és súlyok forgalmazása (felújított és új mérlegek és súlyok értékesítése, használt mérlegek és súlyok felvásárlása). Mérlegek üzembe helyezése, javítása, karbantartása (mérlegek szerződés szerinti és egyedi megrendelésre történő javítása, karbantartása). Mérlegek bevizsgálása, hitelesítése (mérlegek bevizsgálása, hitelesítése a Mérlegsúly Kft. Mérleg-és Súlyhitelesítő laborjában illetve a megrendelő kérésére a helyszínen is történhet.

Mérlegüzlet

Mérlegüzlet

Elektronikus és mechanikus mérlegek, illetve azok kiegészítőinek értékesítésével és szervizelésével foglakozunk. Kapcsolatban állunk a legtöbb hazai mérlegforgalmazóval, és viszonteladói kapcsolataink révén megoldást tudunk nyújtani Önnek szinte bármilyen mérleggel kapcsolatos problémájára. Ezen felül több különböző típusú mérleg hitelesítését, illetve garanciális szervizelését végezzük, vagy rajtunk keresztül folyik. Ez a weboldal is azért jött létre, hogy megismertethessük Önöket az általunk forgalmazott mérlegekkel, az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, és ezzel segíthessük a választásban.

Tuti menü