Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatmérleg képes leírás - Mérleg.tlap.hu
részletek »

Állatmérleg - Mérleg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: merleg.tlap.hu » Állatmérleg
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bentley Instruments Inc.

Bentley Instruments Inc.

A Bentley Instruments Inc. tejipari analitikai műszerek fejlesztésére, gyártására és az egész világra kiterjedő forgalmazásra specializálódott. Műszereink megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, mind megbízhatóság, mind egyszerűség és megfizethetőség szempontjából.

Bizerba

Bizerba

A Bizerba Mérleg Hungária Kft., mint profi élelmiszeripari mérlegek és címkéző berendezések forgalmazója kifejlesztett az élelmiszeripar számára egy termeléskövető, elszámoló - vállalatirányítási - rendszert. Így már nem csak részmegoldásokat kínálunk, hanem komplett eszközökkel együtt működő, szoftveres alkalmazást az áru előállítás folyamatának sarzs szintű nyomon követésére, feldolgozására.

Metripond-M93

Metripond-M93

A Metripond - M93 Mérleggyártó Kft. 15 éve áll a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem rendelkezésére. Cégünk 1993 - ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították. Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett aknanélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek. Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is.

Metripond Plus

Metripond Plus

Cégünket 1989-ben alapítottuk a Metripond Mérleggyárban szerzett több évtizedes mérlegtechnikai tapasztalatot és szakértelmet felhasználva, melynek köszönhetően mára cégünk a magyarországi mérlegpiac egyik legjelentősebb szállítójává vált. Évi félmilliárd forintot meghaladó árbevételünket a közel 2000 üzleti partnerünk vásárlásai és szervizmunkái adják, mely stabil pénzügyi helyzetet teremtve megbízható partnerévé tette a Metripond Plus Kft-t. A mérleggyártáson és forgalmazáson kívül nagy gondot fordítunk a mérlegtechnikai szolgáltatások (szerviz, kalibrálás) elvégzésére. A cég stabilitását tovább növeli kiegészítő profilunk, melynek keretében zsákszájvarrógépet, szállítószalagot, varrócérnát gyártunk és forgalmazunk eredményesen. Eddigi eredményeink, minősítéseink (ISO-9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, NAT által akkreditált mérlegkalibráló laboratórium), EU-s felkészültségünk, gazdaságos működésünk hosszútávon és színvonalasan biztosítják azt, hogy partnereinknek, vásárlóinknak továbbra is megbízható ügyfele legyünk.

Mettler Toledo

Mettler Toledo

Precíz eredmények mostoha körülmények között is. A dinamikus mérőalkalmazás pontos mérési eredményt garantál kedvezőtlen körülmények között is. Például állatok tömegének mérésekor, egy hajó fedélzetén, vagy más instabil feületen. A mérési eredmény meghatározása A Dinamikus Mérés funkció használatakor a mérleg több, egymás után következő (akár nem stabil) mérési értékekből középértéket (átlagot) számol, így a mérési eredmény gyorsan megjelenik a kijelzőn a folyamat befejeztével.

Momert

Momert

A Momert Zrt. közel 40 éve, 1967 óta működik Dunaújvárosban. A céget a budapesti Magyar Optikai Művek alapította, MOM Dunaújvárosi Gyára néven. Azóta a vállalat Magyar Optikai Művek Zártkörű Elektromechanikai Részvénytársasággá alakult. s a cég 100% -ban magyar tulajdonban van. Vállalatunk a termékekhez az alaktrészek nagy részét házon belül készíti. Saját üzemünkben készítjük a termékek gyártóeszközeit,sajtoló, és műanyagfröccsöntő szerszámokat is. A gyártóbázis gépei német, svájci és magyar eredetűek. Sajtoló üzemünk jelenleg közel 40 sajtoló-gépet működtet A mérlegek és kávéfőzők műanyag alkatrészeinek gyártása szintén a gyárban történik, korszerű CNC fröccsöntő gépeken . Felületkezelő részlegünkben a fémalkatrészek festése automatizált porszóró berendezések alkalmazásával történik.

Micra-Metripond

Micra-Metripond

Eleinte főleg bolti árszorzós mérlegekkel, illetve asztali és raktári mérlegek gyártásával, értékesítésével foglalkozunk. Későbbiekben a gyártmány választék szélesedett ipari jellegű mérlegek - hibrid mérleg, darabszámláló mérleg, húsipari, felsőpájás, illetve extralapos mérleg, valamint közúti hídmérleg gyártásával. Az ELZAB S.A., mint tulajdonos megjelenését követően cégünk pénztárgépeket, pénztárgépes rendszereket (pénztárgépek és kiegészítői) vezetett be kínálatába. Az évek folyamán számos szoftveres partnerrel bővültünk, így mára az egész ország területén komplett bolti (cikkelemes) rendszereket tudunk kínálni partnereink bolti szoftvereivel és a kiváló MICRA pénztárgépekkel, mérlegekkel. A cég működése során országos terjesztői, illetve szervízhálózatot épített ki, mely ki mely kíválóan működik legyen szó telepítésekről, esetlegesen felmerülő problémák elhárításáról.

Sartorius

Sartorius

2008. július 1.-től a Sartorius Csoport 100%-os tulajdonosa lett a Sartorius-Membrán Kft.-nek. Ezzel párhuzamosan az immár német tulajdonú cég két önálló profilú képviseletre bomlott fel. A Sartorius Mechatronics Hungária Kft. a Sartorius Csoport által gyártott berendezések magyarországi forgalmazását és szervizét látja el, a továbbiakban is működtetve az akkreditált kalibráló laboratóriumot. A Sartorius Stedim Hungária Kft. a Sartorius Cégcsoport által gyártott biotechnológiai anyagok, eszközök és berendezések magyarországi forgalmazója. Laboratóriumi és ipari alkalmazásokhoz mérlegek, mérőeszközök és automatizált technológák gyártása és rendszerek felépítése.

Agrogazda állatmérlegek

Agrogazda állatmérlegek

Gondolná milyen sok előnye lehet annak, ha a gazdaságában egy szarvasmarha mérleg rendelkezésre áll? Az állatmérleg használatának nagyon sok előnye van. Például egy eladási vagy vételi ár meghatározásánál pontos adat lesz az Ön kezében és ezáltal megspórolhatja az ebből adódó esetleges bosszúságot. Ugyanilyen fontos lehet abban az esetben is a pontos mérési adat amennyiben Ön szaporítani szeretné jószágát, hiszen az állatmérleg adataiból tudni fogja állata mikor éri el az optimális párzási tömegét. És végül, de nem utolsó sorban a takarmányozásban is nagy szerepet játszik az állatmérleg által adott pontos mérési adat, hiszen a tápanyag ellátást ezáltal tudatosabban tudja majd biztosítani a jószágának.

Tuti menü